Skip links

Eiendomsutvikling

Fra 1950-talle og til tusenårsskiftet så de fleste kommunene det som sitt ansvar å utvikle tomteområder for innbyggere som ville bygge bolig. Dette har endret seg veldig, særlig de siste årene. I praksis er det vanskelig å finne tomter å bygge på. Myndighetenes fortettingspolitikk fører til at entreprenører og eiendomsutviklere leter etter tomter til fortetting med blokker. Eplehagenes tid er forbi, og kommunene har krav på seg fra staten om å fortette.

Men langt fra alle ønsker å bo i blokk i byer eller tettbebygde strøk. Mange drømmer fortsatt om hus, hage og litt luft og grønt rundt seg. Vi er ofte behjelpelige med å finne byggetomt. Vi kan også hjelpe deg som vil utvikle en tomt. Om du leter etter et sted å bo, kan vi kanskje hjelpe deg.

Våre ansatte vet nemlig mye om markedet vi opererer i, og hvor det er mulig å utvikle en eiendom. Det kan være uregulerte områder som må omreguleres eller søke om dispensasjon. En forhåndskonferanse med kommunen koster lite, og er en veldig viktig start på drømmen om en bolig for mange. Og vi kan hjelpe deg på veien videre mot den realiserte drømmen.

KONTAKT OSS ALLE TJENESTER