Skip links

Bolig

Drømmen om ny bolig preger veldig mange i Norge. Tradisjonelt skal vi eie vår egen bolig, enten det er enebolig, leilighet eller rekkehus. For de fleste av oss er bolig den største og viktigste investeringen i livet. Derfor er det viktig å være grundig, og knytte til seg rådgivere, samarbeidspartnere og leverandører du kan stole på. Folk som har bygd bolig i mange år, og som har løst opp floker under byggingen – for det kan skje.

Vi leverer ikke typehus, og er opptatt av å finne rett bolig til både kunden og tomta den bygges på. Kom til oss med idéen og drømmen din, så lager vi forslag til løsning. Vi tror på at de fleste boligdrømmer kan realiseres når både det tekniske og økonomien avstemmes.

Vi samarbeider med dyktige arkitekter, og tegner gjerne skisser til deg på et tidlig tidspunkt. Målet er å finne den beste løsningen for kunden. Hos oss ønsker vi å få bakt inn alle detaljer i kontrakten, slik at du unngår overraskelser og budsjettsprekk. Derfor er vi grundige før du hører lyden av hammer og sag. Vi er nøye med å finne de rette underleverandørene, som rørlegger og elektriker. Baderommene skal selvsagt lages etter våtromsnormen, og tilfredsstille både dine og myndighetenes krav.

KONTAKT OSS ALLE TJENESTER

Relaterte prosjekter