Skip links

Tjenester

Prokon Entreprenør AS er en totalleverandør av bygg og anleggstjenester, som utfører alt fra de enkle småjobbene, til de større mer utfordrende oppgavene.

Som totalentreprenør gjennomfører vi ditt byggeprosjektet så enkelt som mulig for deg, ved en komplett leveranse av hele ditt prosjektet.

Vi samordner alle typer håndverk, slik at du som kunde kun har oss å forholde deg til.

Tømrertjenester

Vi påtar oss alt av tømrerjobber, både små og store. Mest for privatmarkedet, men også bedriftskunder. Skal du bygge nytt hus, garasje eller hytte, eller gjøre om eller restaurere det du har?

LES MER

Lager og næringsbygg

Lagerbygninger er ofte relativt enkle konstruksjoner og mange kvadratmeter, mens andre næringsbygg og kontorbygg har mer innhold. Uansett er det viktig at de som planlegger og bygger har rett kompetanse og erfaring. Vi hjelper til helt fra idé til nøkkelferdig bygg.

LES MER

Bolig

Drømmen om ny bolig preger veldig mange i Norge. For de fleste av oss er bolig den største og viktigste investeringen i livet. Derfor er det viktig å være grundig, og knytte til seg rådgivere, samarbeidspartnere og leverandører du kan stole på.

LES MER

Prosjektering og søknader

Nybygg, utvidelser og endringer av eiendommer og bygninger er regulert og definert i offentlige lover og regler. Søknadsprosesser og det å sørge for at alt gjøres riktig og dokumenteres, er nesten et fag i seg selv. Hos oss det «papirmølla» en naturlig del av oppdraget for kunden.

LES MER

Eiendomsutvikling

Mange drømmer fortsatt om hus, hage og litt luft og grønt rundt seg. Vi er ofte behjelpelige med å finne byggetomt. Vi kan også hjelpe deg som vil utvikle en tomt. Om du leter etter et sted å bo, kan vi kanskje hjelpe deg.

LES MER