Skip links

Om oss

Prokon Entreprenør AS ble etablert i 2015 og har siden oppstarten hatt som mål å bli en godt etablert aktør i markedet for tømrertjenester og totalentrepriser innen bolig- og næringsbygg. Vårt hovedkontor ligger på Rolvsøy i Fredrikstad og vi har Østfold som vårt primære nedslagsfelt.

VÅRE ANSATTE

Vi er opptatt av å ha en kontrollert og sunn utvikling, både for bedriften og våre ansatte. Vi har gradvis økt oppdragsmengden i tråd med forutsetninger og kapasitet. Samtidig har vi et mål om å være en trygg og god arbeidsplass. I 2020 omsetter bedriften for vel 50 mill. NOK, med planer om videre lønnsom vekst.

Selv om vi er en ung bedrift, har vi flere medarbeidere med høy kompetanse og bred erfaring fra mange forskjellige typer bygg og entrepriseformer. Vi er i dag 8 ansatte bestående av både funksjonærer og fagarbeidere. Vi er godkjent lærebedrift i tømrerfaget, og har et sterkt ønske om være med på å utvikle morgendagens tømrere.

I Prokon Entreprenør AS er vi opptatt av kvalitet og faglig stolthet. Vi legger derfor stor vekt på valg av riktige samarbeidspartnere til våre prosjekter og samarbeider kun med seriøse og dyktige aktører innen alle fag. Vi har gode relasjoner med solide leverandører, side- og underentreprenører slik at byggherren alltid skal føle seg trygg på at det som blir bygget lever opp til forventninger og krav.

Ved å levere kompetanse og kvalitet i alle ledd, jobber vi hver dag for å opparbeide et solid omdømme og tillit i markedet. Vi legger stor vekt på å forvalte kundenes ressurser på best mulig måte, og et godt samarbeid med dem er vårt viktigste verktøy.

Administrasjon

Lars Wilhelm Kristiansen

Styreleder

915 48 888
lars@prokonentreprenor.no

Mads Wilhelm Kristiansen

Daglig leder

413 36 380
mads@prokonentreprenor.no

Geir Gundrosen

Prosjektsjef/kalkulatør

995 11 000
geir@prokonentreprenor.no

Tom Espen Fingarsen

Anleggsleder

907 71 815
tom@prokonentreprenor.no

Våre dyktige håndverkere

Frank Borge

Arbeidende formann

416 42 388
frank@prokonentreprenor.no

Robin Gundrosen

Tømrer

995 93 000
robin@prokonentreprenor.no

Marcus Andreassen

Tømrer

951 02 611
marcus@prokonentreprenor.no

Lærlinger

Petter Nordhagen

Lærling

948 95 622

Chakkarin Mankarndee (Jack)

Lærling

413 46 513